Öka Säkerheten i Vardagen..

Myndigheter och arbetsgivare jobbar ständigt för att öka säkerheten i vardagen och på arbetsplatsen. Ett personlarm från SRT erbjuder trygghet för personer som arbetar med riskfyllda arbetsmoment, på utsatta positioner eller har en hotbild över sig. Personlarm från SRT är lätta att ta med och pålitliga när det gäller.

Allt fler olika yrkesroller använder sig idag av personlarm. Inom många branscher där personal löper risk att skada sig eller hamna i hotfulla situationer finns även lagstadgade krav som skall uppfyllas. I dessa situationer är ett personlarm från SRT rätt val. Personlarmet kopplas till valfri larmcentral. Med ett tryck på larmknappen får larmcentralen information om vem den nödställde är och vilken position personen har. Samtidigt kopplas ett röstsamtal upp och operatören kan höra vad som händer och hur situationen utvecklas. Beroende på händelseförlopp och förutbestämd larmplan ser operatören till att rätt hjälpinsatser kommer på plats. En trygg vetskap för utsatta personer.

Övrig information så som kontaktpersoner, signalement eller sjukdomstillstånd lämnas i förväg till larmcentralen. När larmet sedan skickas ser operatören automatiskt denna information. Allt för att effektivisera hjälpinsatsen.

srjSRT306 Sätter standarden för personlarm

  • GPS Quadband GSM/GPRS
  • Batteritid 44 timmar
  • Vattentät (IP54)
  • Väger endast 100g
  • Man Down-detektion

SRT306 är personlarmet som står för en helhetslösning inom personsäkerhet. En oslagbar kvalitet ser till att SRT306 år efter år kan benämna sig som Sveriges mest sålda personlarm. Och med en oslagbar flexibilitet kan SRT306 anpassas till en rad olika användningsområden och används av alla från väktare och elinstallatörer till socialarbetare. SRT306 fungerar med samtliga av Sveriges större larmcentraler.