Larmcentraler

De larmcentraler vi har avtal med väljer själva vilket väktarbolag de tycker är smidigast att samarbeta med men har du önskemål om annat vaktbolag så gör vi vad vi kan.
Om er anläggning varit ansluten till larmcentral tidigare kan det vara så att den central larmet då var anslutet till – blir samma igen.

SLK är leverantörer av den tekniska lösningen och fokuserar på vad som är effektivast ur skydd och säkerhet. Syftet är ju i första han att avskräcka från att begå inbrott, skadegörelse eller liknande men om detta nu ändå händer så är det också vår uppgift att snabbt få fram information till larmcentral om vad som orsakat larmet.

Förutom det klassiska inbrottslarmet har centralen även möjlighet att ta emot rörliga bilder live, med direkt och oerhörd snabb närvaro – för ett beslut om åtgärd – polis brandkår eller vad situationen kräver.

Det finns andra lösningar som rörelsedetektorer som larmar samtidigt som de skickar en rad snabbt tagna stillbilder. De personlarm vi säljer är anslutna till larmcentral och som då skickar GPS-information, ljud och vanlig talkommunikation.

.